Viesistaba- vieta, kur ēdiens ir māksla.

Ēdiens un cilvēks ir divas nešķiramas lietas. Jau pirmās dzīves minūtes zīdainis meklē mātes pienu, lai saņemtu ne tikai enerģiju un uzturvielas, bet arī mierinājumu. Tīri fizioloģiski skatoties, ēdiens organismam dod iespēju saņemt visu nepieciešamo tā eksistencei. Tomēr kādā brīdī ēdiens no vienkārša enerģijas avota ir kļuvis par neaprakstāmu, neaptveramu un fantastisku baudījumu. Solis tuvāk gastronomiskajam piepildījumam ir kulinārijas kursi.  

 

Ēdienu gatavošana pavisam noteikti nav vienkārši mehānisku darbību kopums. Tā ir māksla apvienot visdažādākās sastāvdaļas, lai sasniegtu pilnību – garšas baudījumu, kad jūti sevi, bet ne stāvot uz zemes. Nogaršojot patiešām lielisku ēdienu, Tu esi kaut kur pie virsotnes.

 

Ēdiens – dāvana.

Ēdiens ir arī dāvana. Viesojoties ņemam līdzi ciemakukuli, kas nozīmē, ka vēlamies iepriecināt. Lieliska dāvana ir arī kulinārijas kursi, kas dod ne tikai fiziski baudāmu ēdienu, bet arī zināšanas, atmosfēru un pašapliecināšanos. Viesistabas kulinārijas kurss ir īpašs notikums, kurā gardēži piedzīvo jaunu pieredzi, iegūst jaunas zināšanas un izjūt. Izjūt jaunas garšas, emocijas un prieku par paveikto. Tas ir kā ķēdes pirmais posms, pēc kura garša, smarža un kaislība tiek nesta tālāk, uz mājām.

 

Viesistaba Event Studioir īpaša vieta Citadeles ielā 3, kura piedāvā patiesu piedzīvojumu gardēžu pasaulē. Omulīgas un sirsnīgas telpas, profesionāli pasākumu rīkotāji un pieredzējuši šefpavāri  garantēs neaizmirstamas dzimšanas dienas svinības, savādākus un netipiskus koorporatīvos saliedēšanas pasākumus, vienkāršo ikdienu pārvēršot svētkos.

 

Ēdiens ir arī komunikācija – baudot maltīti, vieglāk raisās sarunas, dažreiz tā ir iespēja paklusēt un paslēpties. Viesistabas kulinārijas kursos ir iespēja komunicēt caur ēdienu sev vissaprotamākajā veidā, jūtoties brīvi un nepiespiesti.

 

Pašlaik aktuālais klasisko pavasara desertu kurss piedāvā iemācīties gatavot zemeņu un šokolādes mussu ar riekstu biskvītu, baltās šokolādes Panna Cota ar rabarberu un piparmētru mērci, skābeņu un Ricotta siera pīrāgu ar medu, apelsīna un kardamona mērci. Zemeņu Creme Brulee, Vaniļas Mille Feuille ar svaigām ogām, un vēl, un vēl… Vai nav skaisti!? Gardēžiem šie vārdi skan kā mūzika…

 

Cik un kas?

Kulinārijas kursu cena Viesistabā ir tikai 45 Eur. Cenā iekļauts gan sagaidīšanas dzēriens, gan šefpavāra vadīta nodarbība 3-5 stundu garumā, citronūdens, pierakstu materiāls, tēja vai kafija, vīnu vai citu dzērienu degustācija, gan ēdienu un dzērienu serviss, aprīkojuma un ineventāra izmantošana. Apmeklējot 3 vai vairāk kursus, var saņemt 10% atlaidi. Grupā parasti ir 8-16 dalībnieki. Zvanot 23777419 iespējams saņemt visu nepieciešamo informāciju.

 

Amerikāņu rakstnieks Bernards Šovs ir teicis, ka nav patiesākas mīlestības, kā mīlestība pret ēdienu. Viesistabā par to var pārliecināties.


RSS RSS

  • Iepazīt pasauli būs drošāk
    Jebkurā gadījumā noteiktā ceļojuma apdrošināšana jāiegādājas vienmēr, lieki nedomājot par attiecīgās atpūtas vietu. Ceļojumu speciālā apdrošināšana online tiek piedāvāta ļoti operatīvi, pietam nav speciāli pašam jādodas pie izvēlētā apdrošinātāja uz biroju. Lai katram klientam būtu iespēja maksimāli pietuvināt visus pieejamos piedāvājumus savai situācijai, i […]
  • Tag Heuer zīmola rokas pulksteņi – kvalitāte, luksus un elegance
    Šveices pulksteņus raksturo perfekts mehānisms, ko amata meistari gatavo jau no 16.gs.viuds.  Tie kalpo nevainojami un noteikti ne reizi nepievils. Tas viennozīmīgi ir ieguldījums ilgtermiņā, jo katra sīkākā detaļa noslīpēta un pārdomāta, lai sniegtu labāko, ko vien pulksteņmeistari var piedāvāt. Mirdzošs tērauds, mūsdienīga funkcionalitāte kvarca vai mehāni […]
  • Modernās reklāmas pirmsākumi
    Reklāma, kādu to pazīstam šodien, ir pamazām attīstījusies laika gaitā. Reklāmas pirmsākumi meklējami jau senajā Ēģiptē, Grieķijā un Arābu zemēs, kur, izmantojot papirosus tika reklamēti dažādi medicīniski eliksīri vai arī ietekmīgi politiķi.  Protams, reklāma uz papirosiem senajā Ēģiptē krietni atšķīrās no mūsdienu reklāmām gan pēc formas, gan saturiski. Šo […]