Viesistaba- vieta, kur ēdiens ir māksla.

Ēdiens un cilvēks ir divas nešķiramas lietas. Jau pirmās dzīves minūtes zīdainis meklē mātes pienu, lai saņemtu ne tikai enerģiju un uzturvielas, bet arī mierinājumu. Tīri fizioloģiski skatoties, ēdiens organismam dod iespēju saņemt visu nepieciešamo tā eksistencei. Tomēr kādā brīdī ēdiens no vienkārša enerģijas avota ir kļuvis par neaprakstāmu, neaptveramu un fantastisku baudījumu. Solis tuvāk gastronomiskajam piepildījumam ir kulinārijas kursi.  

 

Ēdienu gatavošana pavisam noteikti nav vienkārši mehānisku darbību kopums. Tā ir māksla apvienot visdažādākās sastāvdaļas, lai sasniegtu pilnību – garšas baudījumu, kad jūti sevi, bet ne stāvot uz zemes. Nogaršojot patiešām lielisku ēdienu, Tu esi kaut kur pie virsotnes.

 

Ēdiens – dāvana.

Ēdiens ir arī dāvana. Viesojoties ņemam līdzi ciemakukuli, kas nozīmē, ka vēlamies iepriecināt. Lieliska dāvana ir arī kulinārijas kursi, kas dod ne tikai fiziski baudāmu ēdienu, bet arī zināšanas, atmosfēru un pašapliecināšanos. Viesistabas kulinārijas kurss ir īpašs notikums, kurā gardēži piedzīvo jaunu pieredzi, iegūst jaunas zināšanas un izjūt. Izjūt jaunas garšas, emocijas un prieku par paveikto. Tas ir kā ķēdes pirmais posms, pēc kura garša, smarža un kaislība tiek nesta tālāk, uz mājām.

 

Viesistaba Event Studioir īpaša vieta Citadeles ielā 3, kura piedāvā patiesu piedzīvojumu gardēžu pasaulē. Omulīgas un sirsnīgas telpas, profesionāli pasākumu rīkotāji un pieredzējuši šefpavāri  garantēs neaizmirstamas dzimšanas dienas svinības, savādākus un netipiskus koorporatīvos saliedēšanas pasākumus, vienkāršo ikdienu pārvēršot svētkos.

 

Ēdiens ir arī komunikācija – baudot maltīti, vieglāk raisās sarunas, dažreiz tā ir iespēja paklusēt un paslēpties. Viesistabas kulinārijas kursos ir iespēja komunicēt caur ēdienu sev vissaprotamākajā veidā, jūtoties brīvi un nepiespiesti.

 

Pašlaik aktuālais klasisko pavasara desertu kurss piedāvā iemācīties gatavot zemeņu un šokolādes mussu ar riekstu biskvītu, baltās šokolādes Panna Cota ar rabarberu un piparmētru mērci, skābeņu un Ricotta siera pīrāgu ar medu, apelsīna un kardamona mērci. Zemeņu Creme Brulee, Vaniļas Mille Feuille ar svaigām ogām, un vēl, un vēl… Vai nav skaisti!? Gardēžiem šie vārdi skan kā mūzika…

 

Cik un kas?

Kulinārijas kursu cena Viesistabā ir tikai 45 Eur. Cenā iekļauts gan sagaidīšanas dzēriens, gan šefpavāra vadīta nodarbība 3-5 stundu garumā, citronūdens, pierakstu materiāls, tēja vai kafija, vīnu vai citu dzērienu degustācija, gan ēdienu un dzērienu serviss, aprīkojuma un ineventāra izmantošana. Apmeklējot 3 vai vairāk kursus, var saņemt 10% atlaidi. Grupā parasti ir 8-16 dalībnieki. Zvanot 23777419 iespējams saņemt visu nepieciešamo informāciju.

 

Amerikāņu rakstnieks Bernards Šovs ir teicis, ka nav patiesākas mīlestības, kā mīlestība pret ēdienu. Viesistabā par to var pārliecināties.


RSS RSS

  • 3 padomi drošākiem treniņiem
    Pareizi izpildīti treniņi spēj paveikt neticamas lietas – samazināt iekaisumu, sirds slimību un sirdstriekas risku, uzlabot smadzeņu darbību, kā arī garīgo veselību kopumā. Diemžēl, ne visi cilvēki trenējas un vingro pareizi, kā rezultātā nereti gūst traumas, sākot ar sastieptu muskuli vai izgrieztu potīti, beidzot pat ar locītavas dislokāciju. Vairums no šī […]
  • Ne visi ir piemēroti ģimnāzijām, bet ģimnāzijas ir piemērotas visiem
    Kad sākumskolas izglītība jau iegūta, pārkāptas pirmās klases arī pamatskolā, varbūt pat jau izvirzījušās vēlmes saistībā ar nākotnes profesiju, kas prasa precīzas un eksaktas zināšanas, tiek meklētas alternatīvas vispārējai vidējajai izglītībai un skatiens tiek vērsts ģimnāziju virzienā. Sākumā tās šķiet biedējošas un neaizsniedzamas, tomēr ieskatoties dziļ […]
  • Kāpēc vajadzētu nomainīt logus?
    Visa veida logi jebkurā situācijā ir svarīga daļa no Jūsu mājokļa, jo tie visi galvenokārt ir atbildīgi par konkrētās mājas iemītnieku prieku un komfortu. PVC tipa logi arī tiek piedāvāti atšķirīgos stilos, jo būtiski atšķiras to rāmju forma, izmēri un citas nianses. Vēl liela privilēģija ir rāmja konkrētās krāsas izvēle, jo tā būs izdevība, kā […]